Recenze

Souhrn recenzí produktu Přilby na kolo:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Penguin

dobré

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.05.2013)

má světýlko, dobře padne, je lehká

nemám


Recenze Dětská cyklo přilba BARBIE

Je kvalitní, dobře sedí na hlavě a je snadno upravitelná dítě snadno zvládne samo si přilbu nasadit zapnout i rozepnout Určitě bych doporučila tento produkt ostatním malým slečnám je kvalitní bezpečná a moc krásná. Při příštím nákupu si dám pozor abych toho neobjednala málo, při větším objemu je poštovné zdarma, což bylo moc milé

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.05.2011)

kvalitní a krásná, naší malé se moc líbí


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum

Koupila jsem na Worker.cz cyklistickou helmu pro dceru a ona i já jsme max. spokojeni..... Přehledné stránky,super ceny,rychlé a seriózní jednání,zboží dodáno v termínu a nepoškozené.....

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.06.2010)


Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Penguin

nedoporučuji mám doma dvě a obě kazové!!!!!

Celkové hodnocení: 6.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)

poškozené štelování velikosti!!!!!!!


Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Penguin

byl to dárek ke kolu,helma dobře padne

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.05.2013)

vzadu bliká a to jsme ani nevěděli

vzhled nic moc


Recenze Dětská cyklo přilba KELLYS BUGGIE

Jedná se o pěknou a kvalitní přilbu pro nejmenší děti (cca 1-2 roky). Jednoduše se nasazuje i sundává, má dostatečný počet větracích otvorů a je pohodlná.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.08.2017)

příznivá cena vysoká kvalita hezký design jednoduchost použití


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum 2009 D

Zboží přišlo v naprostém pořádku a v krátkém čase, jsem spokojena se vzhledem výrobku i s funkčností, určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2011)

cenová dostupnost, báječná komunikace, rychlé dodání, zboží v naprostém pořádku

nic


Recenze Downhill přilba WORKER Downhill

Do terénu a na silnici po sundání chrániče čelisti OK

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.12.2009)

cena vzhled lehka dobre sedi na hlave pokud mate normalni tvar lebky ne jako vetřelec:-)

mohla by obsahovat více výplní pro změnu velikosti...ale neni to žádná katastrofa


Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Kiddy

Produkt jsem vybrala na doporučení. Velmi příznivá cena. Helmu nosí můj roční synek a sedí mu dobře. Zatím spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.08.2012)

Helma byla za super cenu a předpokládám že je kvalitní. Malému dobře sedí a zatím spokojenost.


Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Penguin

Jednoznačně doporučuji, nenašla jsem žádné "proti", přilba je lehoučká, hlavička v ní dobře sedí, zapínání zvládne i čtyřleté dítě, třešničkou na dortu je blikající červené světélko na zadní části, které zajišťuje dobrou viditelnost i při horším počasí a šeru.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.09.2009)

jednoduché upevnění možnost regulace uvnitř přilby blikající bezpečnostní světélko vzadu lehká ale pevná


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum 2009 D

Helma mi vyhovuje, budu ji používat hlavně pro in-line bruslení, zatím není sezóna, tak ji nemohu plně posoudit v praxi.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.03.2011)

Pohodlná, rozměry sedí, lehká, líbivá, obsahuje zadní červenou svítilnu.


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum 2009 D

Tuto helmu na kolo doporučuji i jiným zákazníkům Vysoká kvalita za příznivou cenu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2011)

Kvalitní zapínání, nastavitelná velikost Lehká helma Blikačka praktická do šera Pěkné barevné provedení

Nevím


Recenze Cyklo přilba Spartan S307

Tento produkt jsem si vybrala, protože bylo přesně popsané na jaký obvod hlavy helma je, ale také mě zaujala výrazná sleva a cena helmy. Určitě bych tuto helmu doporučila i ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.09.2011)

Helma je lehká, má plno větracích otvorů a kšilt proti slunci


Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Kiddy 2009

Produkt jsem vybrala na doporučení. Velmi příznivá cena. Helmu nosí můj roční synek a sedí mu dobře. Zatím spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.08.2012)

Helma byla za super cenu a předpokládám že je kvalitní. Malému dobře sedí a zatím spokojenost.


Recenze Univerzální přilba WORKER Loony

Helmu jsme vybrali pro dceru na bruslení. Sedne ji výborně. Je lehká a nepotí se v ní díky větracím otvorům hlava. Díky hezkému potisku ji chce dcera i nosit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.02.2016)

Perfektně sedne na hlavu Lehká Hezká Snadno omyvatelná

zatím nic


Recenze Univerzální přilba WORKER Loony

Vybrala jsem si tuto helmu, protože je za dobrou cenu,také má pěkný vzhled. Dobře sedí na hlavě a je lehká a proto je ji příjemné ji mít na hlavě. Vřele tuto helmu mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.04.2014)

Výborně mi sedí. Je lehká. Cenově dostupná. Líbí se mi její vzhled.


Recenze Cyklistická přilba WORKER Dragon

vzhled i barva odpovídá zobrazení na stránkách, synovi sedí perfektně, je moc spokojený

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.03.2013)

moc pěkná, kvallitní provedení, doplňky-kšilt a na kolečku, kterým se posouvá velikost je blikátko do tmy, nebo mlhy (v popisu produktu je možná uvedeno, ale já si nevšimla a bylo to příjemné překvapení)


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum

Zboží přišlo v naprostém pořádku a v krátkém čase, jsem spokojena se vzhledem výrobku i s funkčností, určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2011)

cenová dostupnost, báječná komunikace, rychlé dodání, zboží v naprostém pořádku

nic


Recenze Cyklo přilba WORKER Fusion

Vybrala jsem si Worker Fusion kvůli dostatečnému větrání,mám dlouhé vlasy-je to pro mě důležité. Také rozhoduje barva-sháněla jsem bílou. Překvapila mě rychlost,jeden den jsem si jí našla ve vašem intern.obchodě a druhý den jsem jí měla na sobě,díky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.08.2011)

Jsem maximálně spokojena s helmou Worker Fusion,pěkně sedí,měla jsem strach,aby mi bez zkoušení byla,ale rozměry jsou dobře rozepsané,stačí krejčovský metr na změření. Rozhodla jsem se pro tuhle značku,že má hodně větrání a je v bílé barvě.


Recenze Downhill přilba WORKER Downhill

Tento produkt sem si vybrala protože sem vřdicky takovou helmu chtela a nemohla jsem ji nikde najit az na vasich strankách .Helmu bych moc rada doporucila vsem kdo jezdi na kole v terenu i jen na silnici jen kuli tomu ze seda odepnout chranic na nos .pusi a kšilt tak to nebude vypadat zvlůastne i kdyz si ji vemete jen na silnici. Ja jí používám nejvic v terenu .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2009)

Z helmou jsem velmi spokojena . Na hlave mi sedi perfektne a uz bez ni na kolo nevlezu ;-)


Recenze Freestyle přilba WORKER Stingray

hledali jsme helmu na in-line bruslení pro chlapce, podle mého názoru je velmi kvalitně provedená, alespoň nám se velmi líbí, na hlavě vypadá skvěle, jsme velmi spokojení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.12.2010)

perfektní design pro chlapce, kvalitní zpracování vnitřních výstuh, lehká a přitom pevná

---


Recenze Dětská cyklo přilba KELLYS MARK

Lehká dobře padnoucí helma.

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum

Helma mi vyhovuje, budu ji používat hlavně pro in-line bruslení, zatím není sezóna, tak ji nemohu plně posoudit v praxi.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.03.2011)

Pohodlná, rozměry sedí, lehká, líbivá, obsahuje zadní červenou svítilnu.


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum 2009 D

Koupila jsem na Worker.cz cyklistickou helmu pro dceru a ona i já jsme max. spokojeni..... Přehledné stránky,super ceny,rychlé a seriózní jednání,zboží dodáno v termínu a nepoškozené.....

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.06.2010)


Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Penguin

perfektní

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.05.2013)


Recenze Univerzální přilba WORKER Cyclone

Vřele doporučuji, používám ji já i můj partner na skákací boty a je perfekní, na hlavě se při skákání ani nehne. Skvěle větrá a i když je mokrá od potu, tak velmi rychle schne. Velké plus je vyjímatelný vnitřek.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.08.2012)

velmi dobře větrá, má micro reg kolečko, pasuje snad na každou hlavu, i celkem malou - velmi dobře zvolené rozpětí velikostí rychle schne lehká, dobře se nosí nádherný design, velmi atraktivní vyjímatelná vnitřní potítka


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum

Tuto helmu na kolo doporučuji i jiným zákazníkům Vysoká kvalita za příznivou cenu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2011)

Kvalitní zapínání, nastavitelná velikost Lehká helma Blikačka praktická do šera Pěkné barevné provedení

Nevím


Recenze Dětská cyklo přilba WORKER Penguin

Pekne a kvalitni provedeni.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum

Super design, cena i funkčnost

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.05.2013)

Super desogn i cena


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum

O Vašem obchodním centru jsem byl informován synem,který u Vás už k plné spokojenosti nakupoval. Kolo po dokonpletování manželka používá a je s ním naprosto spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2012)

Výhodou je objednávka a výběr kola přímo z domova.